Kleding

Sinds april 2013 bestaat er een kledingcontract met Telstra Megastores aan de Groningerstraat 170 in Amersfoort. Vele leden (waterpolo, zwemmen, synchroonzwemmen, schoonspringen, recreatie & opleiding) waren hierbij aanwezig!

Telstar Megastores is een keten grote sportzaken in voornamelijk Noord-Oost Nederland, met vestigingen in Amersfoort, Almere, Alkmaar, Coevorden, Deventer, Harderwijk, Groningen en Zwolle. Zij bieden een groot assortiment op het gebied van alle functionele sporten zoals running, fitness, tennis, voetbal ,hockey, wintersport en bad/beach met daarnaast een uitgebreide afdeling vrijetijdskleding en schoeisel. En tevens uniek voor een sportzaak een grote denim afdeling met o.a. de jeansmerken pepe, kuyuchi, levi’s, edc, esprit, jack&jones.


Telstar is zeer verheugd met deze samenwerking omdat de Amersfoortse zwem- en waterpolosport al decennia lang uitstekend presteert. Amersfoort is een echte zwemstad, waar iedereen op elk gewenst niveau en op elke zwemdiscipline (schoonspringen, zwemmen, synchroonzwemmen en waterpolo) terecht kan. Ook bij Telstar heeft men dezelfde filosofie en willen zij graag hun brede assortiment en een uitstekende service aanbieden aan de leden van de AZ&PC.

Hieronder heeft u een overzicht van de AZ&PC Telstar/Arena pakketten. Wilt u meer informatie over zwem- en polo materialen kom dan naar de TELSTAR MEGASTORE Winkel  aan de Groningerstraat 170
Dia1
Dia2
Dia3
Dia4
Dia5
Dia6
Dia7