Lid worden?

AZ&PC biedt vele mogelijkheden voor het beoefenen van de zwemsport, voor jong en oud. Binnen AZ&PC zijn vijf verschillende afdelingen die ieder een specifiek onderdeel van de zwemsport ondersteunen: recreatie & opleidingen, schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en zwemmen.

Een ieder die geïnteresseerd is om lid van AZ&PC te worden kan een aantal gratis proeflessen nemen om te kijken of het bevalt. Dit kan geregeld worden in overleg met de secretaris van de betreffende afdeling, klik hier voor de contactpersoon per afdeling, of - indien bekend - direct met de train(ster) van een groep.

Indien u besluit lid te worden, vult u het aanmeldingsformulier in en levert dit ondertekend in bij de train(st)er. Klik hier voor het downloaden van het aanmeldingsformulier van AZ&PC. Het laden van de bestanden kan even duren, dit hangt van uw internetverbinding af.

Na ondertekening en inlevering van het inschrijvingsformulier bij de trainer, ontvangt u kort daarna van de ledenadministratie per e-mail de bevestiging van inschrijving, inclusief een gescande kopie van het door u ingeleverde inschrijfformulier. De contributie nota volgt binnen 4-6 weken.

Contributiestructuur en tarieven van AZ&PC
De contributiestructuur en bijbehorende tarieven van AZ&PC worden bij "Ledenadministratie" toegelicht. Voor speciale situaties, waaronder bijvoorbeeld extra trainingsfaciliteiten (i.e. krachttraining), kan AZ&PC additionele kosten in rekening brengen.