Waterpolo

De twee Amersfoortse zwem- (en polo-)verenigingen AZ&PC en De Amer hebben het stellige voornemen om een fusie aan te gaan. Naar verwachting is dat (na een Buitengewone Algemene Leden Vergadering en een Oprichtingsbijeenkomst) op 25 augustus 2015 een feit.

Het seizoen 2014-2015 was een overgangsjaar. 

Voor het seizoen 2015-2016 hebben we ons voorbereid op de nieuwe situatie. (SG) AZ&PC-de Amer en ook AZC De Amer zijn uit beeld verdwenen. We hebben bij de start van het nieuwe seizoen nog maar met één vereniging te maken. Het lijkt er immers op dat op de BALV en Oprichtingsvergadering van 25 augustus de leden tot een fusie zullen besluiten. De nieuwe verenigingsnaam is al eerder onthuld: "ZPC Amersfoort" ('Amersfoortse Zwem- en Polo Club Amersfoort').

Die naam is vanaf nu ook in wedstrijdroosters enz. te vinden.

De wedstrijdroosters zijn in concept. Dat wil zeggen dat per weekend bekend is wie waar tegen wie speelt. De thuisverenigingen moeten hun wedstrijdschema's nog op dag en tijd indelen. Wij lopen daar iets mee achter, ten gevolge van alle omzettingen. De (voorlopige) gegevens zijn al wel te bekijken:

Competitiegegevens

Op termijn zal deze website meer aangepast worden op deze nieuwe identiteit. Maar vooralsnog proberen wij op deze website zo actueel mogelijk te zijn m.b.t. competities, evenementen en overige bijzonderheden. 

Kijk bij de daarvoor benoemde rubrieken (Zeventallen, Trainingen enz.) voor de gegevens voor het nieuwe seizoen 2015-2016. De competitiegegevens per team volgen daar binnenkort.

Onze sponsors ( bekijk het sponsoroverzicht )