AZ&PC Clinic

Wil jij graag je zwemtechniek verbeteren en sneller leren zwemmen? Kom dan naar de AZ&PC zwemclinics! De senioren wedstrijdzwemmers van AZ&PC organiseren in het zwemseizoen 2014/2015 maar liefst 5 clinics waar wij gericht met jou bezig gaan om je technieken te verbeteren. Deze clinics staan onder leiding van gerenommeerde topzwemmers. Onder andere Lia Dekker (Nederlands Recordhoudster 200 meter schoolslag), Fabian Beiming (al jaren Nederlands beste op de 200 meter vlinderslag), het schoolslag duo Kasper Leeuw en Jordan Kraaijenhof (beide een top 10 klassering op de eeuwige ranglijst 50 meter schoolslag) en Jurjen Willemsen (Nederlands snelste rugcrawl zwemmer met als specialiteit de onderwaterfase). Naast deze zwemmers staat er een grote groep omheen met onder anderen meervoudig Nederlands Kampioenen, Nederlands Jeugd Recordhouders, en deelnemers aan de Europese Jeugd Kampioenschappen.

Clinic -21

Hieronder ziet u de datums van de clinics. Voor meer informatie over een van de clinics kunt u contact opnemen via dit mailadres. Voor een indruk van hoe de vlinderslagclinic is verlopen kunt u terecht bij het kopje vlinderslag. Daarnaast zal er ongeveer 2 weken voor iedere clinic een meer gedetailleerde beschrijving met wat er staat te gebeuren verschijnen. Hiervoor klikt u simpel op de desbetreffende clinic. Mochten deze data u niet uitkomen, kunt u ook contact met ons opnemen via dit mailadres om bij uw vereniging een clinic te komen geven.

Datums clinics Clinic  Thema Presentatie thema
25-10-2014 Clinic I Vlinderslag Voeding presentatie
6-12-2014 Clinic II Rugslag Fysiotherapie presentatie
7-2-2015 Clinic III Schoolslag Wedstrijdbenadering
25-4-2015 Clinic IV Vrijeslag Voeding presentatie
6-6-2015 Clinic V Start&Keer -  

 

 • Clinic IV Borstcrawl

  Zaterdag 25-04-2015 organiseerden de senioren van AZ&PC haar 4e clinic. De zwemclinic stond in het teken van de borstcrawl. Hieronder kunt u informatie vinden over de clinic.

  Het verslag van de clinic kunt u hier na lezen! De presentatie van Lia Dekker over sportvoeding klik op deze link.

  De opdrachten die tijdens de clinic zijn behandeld kunt u hier terug vinden! Heeft u vragen over hoe bepaalde opdrachten uitgevoerd moeten worden kunt u ons mailen naar clinics@azpc.nl

 • Clinic III Schoolslag

  Zaterdag 07-02-2015 organiseerden de senioren van AZ&PC haar 3e clinic. De zwemclinic stond in het teken van de schoolslag. Hieronder kunt u informatie vinden over de schoolslag clinic.

  Het verslag van de schoolslag clinic kunt u hier lezen! De presentatie van Tom Rikhof over wedstrijdbenadering kunt u terug lezen via deze link.

  Wilt u de opdrachten die tijdens de clinic zijn uitgevoerd terug lezen? Klik dan op deze link.
  Heeft u vragen over hoe bepaalde opdrachten uitgevoerd moeten worden kunt u ons mailen naar clinics@azpc.nl

 • Clinic II Rugslag

  Deze pagina is toegewijd aan de Rugslag clinic van 6-12-2014 door AZ&PC, u kunt hier links naar waardevolle informatie vinden, alsmede een link naar een compleet verslag van de clinic zelf. Wilt u een verslag lezen van de tweede clinic? klik dan hier!

  Jacqueline Stoel (Geerenstein Groep), gaf tijdens de rugslag clinic een presentatie over landtraining en blessure prefentie. Wilt u de presentatie terug zien. Klik dan hier!

  Heeft u vragen over de rugslag clinic, dan kunt u ons altijd mailen via ons mailadres!

   

 • Clinic I Vlinderslag

  Deze pagina is toegewijd aan de Vlinderslag clinic van 25-10-2014 door AZ&PC, u kunt hier links naar waardevolle informatie vinden, alsmede een link naar een compleet verslag van de clinic zelf.

  Wilt u een verslag lezen van de eerste clinic? klik dan hier!

  Komt u hier voor een samenvatting van de voedingsclinic van Lia Dekker, dan kunt u die hier downloaden.

  Bent u benieuwd naar de uitgevoerde oefeningen, en wilt u deze eventueel zelf toepassen? Deze kunt u hier vinden.

   

  Mocht u vragen hebben, kunt u uiteraard ook mailen naar ons mailadresWij zullen dan ons best doen u zo goed mogelijk verder te helpen